Maxion İnci Jant Grubu’na PERYÖN’den Anlamlı Ödül

22-12-2023

Maxion İnci Jant Grubu, “Gönülden İşler Ekibi Kahramanmaraş Depremi Yardım Kampanyası” ile 15. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türk otomotiv endüstrisinin lokomotif şirketlerinden Maxion İnci Jant Grubu, “Gönülden İşler Ekibi Kahramanmaraş Depremi Yardım Kampanyası” ile 15. PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nde “Zor Zamanlarda Değer Yaratmak” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Bu ödül, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi sonrasında verilen hızlı ve kapsamlı desteklerle, zor zamanlarda topluma değer katma ve dayanışma ruhu konusunda şirketin kararlılığını temsil ediyor.

İşin odağında “Gönülden İşler Ekibi” var.

Maxion İnci Jant Grubu’nun çabaları, dürüstlük, şeffaflık ve topluma saygı gibi temel değerlerine dayanıyor. İşin odağında, çeşitli departman ve pozisyonlardaki gönüllülerden oluşan “Gönülden İşler Ekibi” bulunuyor. Bu ekip, zor dönemlerde halkımız için seferber olarak, gıda, hijyen malzemeleri ve kışlık ayakkabı gibi kritik kaynakların tedariğinden, mobil mutfak ve tuvaletlerin kurulmasına kadar deprem bölgesindeki yaraların sarılması için destek oldu.

Toplumsal etkiyi teşvik ediyoruz.

Maxion İnci Jant Grubu Ortak Fonksiyonlar Direktörü Gülçin Tekin, ödülle ilgili olarak şunları söyledi: “Maxion İnci Jant Grubu olarak kurumsal misyonumuzun temel taşlarından biri olan toplumsal etkiyi teşvik etmeye büyük önem veriyoruz. Kahramanmaraş Depremi sırasında, çalışma arkadaşlarımız ve Gönülden İşler Ekibimizle birlikte hızla harekete geçerek, etkilenen vatandaşlarımıza acil yardım sağladık. Bu hızlı ve uyumlu çalışma, şirket kültürümüzü tanımlayan dayanışmayı ve birliktelik bakış açımızı yansıtıyor. PERYÖN gibi değerli bir kurum tarafından ödüle layık görülmemiz büyük bir gurur kaynağı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."